HiPP kozmetika nagradna igra 

Privredno društvo Alca Trgovina d.o.o. Dobanovci organizuje nagradnu igru "HiPP kozmetika nagradna igra". Nagradna igra počinje 11/09/2018. godine i traje do 10/10/2018. godine. Poslednji rok za učestvovanje u nagradnoj igri je 10/10/2018. do 16:00 časova, a izvlačenje je istog dana u 17:00 časova.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica državljani i/ili rezidenti Republike Srbije koja su kupila bilo koja dva proizvoda iz asortimana Hipp kozmetike, osim zaposlenih lica u privrednom društvu priređivača nagradne igre, ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova. Priređivač zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, izvrši proveru gore navedenih činjenica, u skladu s propisima. 

Nakon obavljene kupovine u bilo kom maloprodajnom objektu, učesnik u nagradnoj igri je potrebno da pošalje SMS na broj 4114, sledećeg sadržaja: HIPP_Ime i Prezime_ Broj Računa. Cena SMS zavisi od mobilne mreže pretplatnika i jednaka je iznosu standardne poruke u redovnom domaćem saobraćaju u toj mreži.

 Na primer: HIPP_NikolaNikolic_5136947

U nagradnoj igri učestvuju proizvodi iz asortimana Hipp kozmetike. 

Izvučenim učesnicima, odnsno dobitnicima dodeljuju se sledeće nagrade: 

I nagrada – dva dobitnika, vaučer u vrednosti od 48.000,00 dinara za opremanje dečije sobe u robnoj kući Forma Ideale – po specifikaciji koja je prilog I i čini sastavni deo ovih pravila

II nagrada – tri dobitnika, vaučer u vrednosti od 12.000,00 dinara za kupovinu sedišta za automobil u dečijim radnjama Aksa, po specifikaciji koja je prilog II i sastavni deo ovih pravila

III nagrada – deset dobitnika, vaučer u vrednosti od 6.000,00 dinara za kupovinu HIPP proizvoda u dečijim radnjama Aksa, po specifikaciji koja je prilog III i sastavni deo ovih pravila.

Nagrade se dodeljuju po principu jedan izvučeni učesnik dobija jednu nagradu, tako da se prvo izvlače dobitnici treće nagrade, zatim dobitnici druge nagrade i na kraju dobitnici prve nagrade.

Za nagrade jemči privređivač i one ne mogu biti zamenjene za novac.

Čuvajte fisklani račun!