Nega i krema

Blaga krema za uravnoteženu kožu

Od prvog dana bebama je potrebna naša neograničena ljubav. Pokažite im ovu ljubav Vašim odabirom proizvoda za negu kože. HiPP Babysanft proizvodi za negu kože štite kožu Vaše bebe od spoljašnjih uticaja i pomažu joj da razvije sopstveni odbrambeni mehanizam.

Kada i koliko često treba nanositi kremu?

Na lice i ruke možete blago naneti kremu nekoliko puta dnevno. Temeljno nanesite kremu na celo telo nakon kupanja.  HiPP Babysanft losion za telo se lako nanosi, koža ga brzo upija i nežnoj bebinoj koži vraća hidrataciju.

Za intenzivniju negu kože i za delove tela koji su češće izložene vazduhu, kao što su ruke i lice, HiPP Babysanft krema za negu je pravi izbor. Koža je brzo upija i podržava njenu stabilnu ravnotežu.

Kada je mojoj bebi potrebna posebna nega kože?

Bebinoj koži je potrebna posebna nega u toku zime kada je vazduh hladan ili u prostorijama koje se greju i, naravno, posle kupanja. HiPP Babysanft balzam protiv vetra i hladnoće je posebno bogat i štiti kožu od isušivanja. Kada je hladno, balzam takođe pouzdano štiti normalnu kožu od iritacija uzrokovanih zimskim uslovima. Koža ga brzo upija i ovaj balzam je štiti prirodnim putem.