Skip to main content

HiPPiS Organske voćne zabave

Naši HiPPiS su u zgodnim kesicama i sadrže voćni pire i voćni sok. Svi sastojci su pažljivo izabrani i strogo kontrolisani kako bi Vaše dete dobilo samo najbolje.

HiPPiS su dostupni u mnogobrojnim zdravim kombinacijama sa voćem, voćem i žitaricama, sportskom varijantama bogatim ugljenim hidratima i voćnom smoothie-u.

HiPPiS sa 100% organskim voćem je fini pire, ne sadrži dodate šećere ili koncentrate soka i u zavisnosti od varijante može biti za uzrast od 4 meseca pa nadalje. Preporučujemo da ih ponudite detetu za užinu ili dezert – takođe su idealni kada ste u pokretu.

Uvek HiPP.

Asortiman HiPP-a nije karakterističan samo po navećim standardima kvaliteta. Želimo da naša deca naslede svet u kome vredi živeti i voleti te smo potpuno posvećeni promovisanju održivosti i biološke raznovrsnosti, kao i zaštiti naše prirode i klime.

 

HiPP ide dalje od organskog...

.... jer želimo da naša deca naslede svet u kome vredi živeti i voleti.

Više od HiPP-a za Vaše mališane


Interaktivna igra: Gde su HiPPiS?

Koji od HiPPiS drugara se krije u kojoj korpici? Probajte i testirajte svoje pamćenje!

Saznajte više


Oboj me u šablonima

Samo ih odštampaj i počni – bojenje u ovim motivima je lako i jako zabavno. Nadamo se da ćete se i vi zabaviti sa njima!

Saznajte više


Šta treba znati o ishrani Vaših mališana

Nakon prvog rođendana, Vaši mališani ulaze u novu fazu svog života. U ovom uzrastu, deca imaju specifične nutritivne potrebe, što znači da će se njihova ishrana takođe promeniti od tog trenutka nadalje.

Saznajte više


HiPP vodič sa savetima o obrocima sa Vašim detetom

Kada dete počne da se pridružuje obrocima sa porodicom, roditelji se često suočavaju sa novim izazovima, kao što su pravilno ponašanje za stolom i izbirljivo jedenje.

Saznajte više


HiPP aplikacija za decu

Otkrijte naš HiPPiS svet – čeka te mnogo edukativnih igara i uzbudljivih priča!

Saznajte više


Ideje za igre sa decom

Dođite i otkrijte raznovrsne ideje za igre napolju!

Saznajte više