HiPP Eco-Comfort-Pack pakovanje

Kad je u pitanju priprema bočice za vašu bebu, vreme potrebno za pripremu veoma je važno.

Zahvaljujući HiPP Eco-Comfort-Pack novoj ambalaži, priprema je sada još jednostavnija tako da vaše čedo neće morati dugo da čeka svoju flašicu obroka. Pri kreiranju novog pakovanja mlečne formule, nismo na umu imali samo lako rukovanje, već i brigu za okolinu.

Praktično...

Znamo da, kao majka, uvek imate pune ruke posla! Zato su svi delovi ambalaže dizajnirani da se koriste samo s jednom rukom. Na taj način možete pripremiti flašicu obroka jednom rukom dok držite bebu drugom rukom. Sve prednosti ovog novog pakovanja, vidljive već na prvi pogled, su:

 

  1. Sklopivi poklopac za otvaranje jednom rukom i sigurno ponovno zatvaranje
  2. Ugrađena ivica za brzo i čisto uklanjanje viška praha
  3. Držač za mernu kašičicu
  4. Jednostavno otvaranje zahvaljujući traci za otvaranje

 

i više ekološko...


U HiPP-u verujemo u održivo delovanje. S Eco-Comfort-Pack-om, dodatno doprinosimo zaštiti okoline. Zato je u većini naših pakiranja od mlečnih formula samo jedna vrećica koja smanjuje emisiju CO2 i ista olakšava rukovanje.

Dodatno, koriste se samo prirodne farbane boje na bazi hrane. Karton koji se koristi ima FSC certifikat (Forest Stewardship Council) i takođe pokazuje naš odgovorni odnos prema prirodi jer predstavlja održivo upravljanje šumama za dobrobit sadašnjih i budućih generacija.

Naravno, svi delovi ambalaže mogu se reciklirati odvojeno.

Saznajte više o održivosti u HiPP-u