Mleko za "poneti" - naši saveti za pripremu bočice kada ste van kuće

Vaša prva zajednička šetnja, odlazak kod lekara opšte prakse ili poseta babi i dedi... svi ovi dogažaji znače da vi i vaša beba nećete uvek biti kod kuće, gde možete da pripremite flašicu u miru i tišini.

Kada je vreme od ključne važnosti, setite se ovih proverenih i testiranih prečica: 

1. Prokuvajte vodu kod kuće i dopustite da se malo ohladi

2. Kada se voda ohladi na oko 50°C, sipajte je u čistu termos bocu 

3. Izmerite traženi iznos formule kod kuće i ponesite ga sa sobom u odgovarajućem sudu (kao što je HiPP dispenzer za formule)

4. Spakujte sve

5. Kada vaša beba ogladni, pomešajte prah i vodu u boci, stavite cuclu na vrh, promućkajte i hranite bebu. 

Da li ste upoznati sa našim tečnim formulama spremnim za upotrebu poput HiPP Pre Bio Combiotic u zgodnoj kutiji? Ova formula je spremna za upotrebu, i nema potrebe da bilo šta dodajete. Preporučujemo da pripremite formulu kao što je naznačeno na odgovarajućem pakovanju – tj.  tečnu formulu spremnu za upotrebu koja se nalazi u kutiji trebalo bi malo zagrejati (do otprilike 40°C), kako bi se obezbedila optimalna raspodela sastojaka. Međutim, ukoliko to nije moguće jer hranite bebu u pokretu, sasvim je u redu da koristite tečnu formulu spremnu za upotrebu na sobnoj temperaturi. Samo ne zaboravite da snažno promućkate kutiju pre otvaranja, kao i da promućkate flašicu pre nego što je date bebi.

Imate li još nekih pitanja?

Pišite nam na e-mail: 

info.hipprs.alcagroupcom ili u Inbox facebook strane HiPP Srbija 

Kontaktformular

Ovo bi Vas takođe moglo zanimati: